Toolbox arbeidsmobiliteit

Toolbox arbeidsmobiliteit

Toolbox

De RAS is bezig bezig om voor het project Arbeidsmobiliteit een toolbox te ontwikkelen. Nieuwsgierig? Er zijn al materialen over duurzame inzetbaarheid beschikbaar!

Leer meer over duurzame inzetbaarheid

We zijn bezig met het herinrichten van de toolbox. We willen zorgen dat werknemers, leidinggevenden en werkgevers makkelijker kunnen vinden wat ze nodig hebben. In de toolbox zit ook een aantal filmpjes. Onder andere een animatiefilmpje voor werknemers om hen te stimuleren over hun eigen duurzame inzetbaarheid na te denken.

serviceName=youtube&width=300&height=169&style=&videoId=rmqIG7EaHuw&related=0&autoplay=0&loop=0&fullscreen=1&info=0&noCookie=0

Bekijk meer informatie voor werknemers

Filmcampagne duurzame inzetbaarheid

In het project Arbeidsmobiliteit zijn ook fysieke voorlichtingsbijeenkomsten opgenomen. Omdat we die in het kader van corona nu niet kunnen houden, hebben we besloten een reeks video's over duurzame inzetbaarheid te ontwikkelen. In elk filmpje komt een ander aspect daarvan aan de orde. De filmpjes zijn bedoeld voor werknemers, leidinggevenden en werkgevers.

Bekijk meer informatie en de video's over arbeidsmobiliteit

Webinars duurzame inzetbaarheid en ziekteverzuim

De RAS organiseert dit jaar een aantal webinars die te maken hebben met duurzame inzetbaarheid en ziekteverzuim. Bekijk hier een overzicht van het programma. Op 10 maart vond het webinar plaats over de subsidiemogelijkheden. Deze kun je terugkijken via onderstaande video.