Annuleringsvoorwaarden Schoonmakend Nederland Academie

Schoonmakend Nederland heeft cursussen zonder en met een deelnemersbijdrage. De annuleringsvoorwaarden voor beide cursussen zijn verschillend. Hieronder vind je de informatie.

Verhindering en annuleringskosten gratis cursussen:
Mocht je verhinderd zijn om aan de cursus deel te nemen, dan vragen wij je dit tijdig aan ons door te geven. We hanteren hiervoor een annuleringsschema. Annuleringen kunnen uitsluitend via het mailadres academie@schoonmakendnederland.nl worden gedaan. Meld je te laat af, dan ontvang je een factuur van €50,- (excl. btw) voor de annuleringskosten.

Het is ook mogelijk om een vervanger te sturen als je zelf verhinderd bent. Geef dan svp de gegevens van de vervanger (naam, functie, telefoonnummer en mailadres) door aan het secretariaat via academie@schoonmakendnederland.nl.

Annuleringsschema, cursus op:
Maandag, afmelden uiterlijk woensdag 17.00 uur.
Dinsdag, afmelden uiterlijk donderdag 17.00 uur.
Woensdag, afmelden uiterlijk vrijdag 17.00 uur.
Donderdag, afmelden uiterlijk maandag 17.00 uur.
Vrijdag, afmelden uiterlijk dinsdag

Verhindering en annuleringskosten betaalde cursussen:
Deelname aan deze cursus bedraagt € 50,- (excl. btw) per persoon. De factuur wordt een week voor de cursusdag via e-mail verstuurd.

Mocht je verhinderd zijn om aan de cursus deel te nemen, dan kun je dat doorgeven door een e-mail te sturen naar academie@schoonmakendnederland.nl. Je kan tot één week voor de cursusdag kosteloos afmelden. Bij annulering binnen één week voor de cursusdag vindt geen restitutie meer plaats van het cursusgeld.

Je mag ook een vervanger sturen als je zelf verhinderd bent. Geef dan svp de gegevens van de vervanger (naam, functie, telefoonnummer en mailadres) door aan het secretariaat via academie@schoonmakendnederland.nl.