Over Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering

Er staat iets te gebeuren in onze sector. Er gaat iets veranderen dat van grote invloed gaat zijn op de schoonmaaksector van Nederland. We kunnen je hier helaas nu nog niets over vertellen, maar doen dit graag tijdens onze (online) Algemene Ledenvergadering (ALV) op donderdag 3 december (10.00-11.00 uur). Dus als je wilt weten wat er staat te gebeuren, meld je dan aan voor de ALV en kijk mee. Door de corona-beperkingen is een fysieke bijeenkomst helaas nog steeds niet mogelijk.  

Een ledenvergadering is meer dan een statutaire verplichting. Een dergelijke vergadering draait om onze leden. In de vergadering moeten wij ons onder meer financieel verantwoorden en wellicht is niet alles even interessant, maar wij willen transparant zijn en we willen ons ook verantwoorden. Hier hebben jullie recht op. Zeker in dit afgelopen corona-jaar. Een moeilijk jaar, maar wel een jaar dat onze sector en het belangrijke werk dat daarbij hoort in de spotlight heeft gezet. Schoonmaak en hygiëne zijn nog nooit zo belangrijk geweest. ‘Was je handen stuk’, is het mantra van onze minister-president, tijdens elke persconferentie is dit te horen. Daarnaast benoemde hij onze sector geregeld specifiek. Ook onze koning besteedde aandacht aan onze sector in de Troonrede. Onze sector staat op de kaart, tijdens de ALV gaan we vertellen hoe wij, als dé brancheorganisatie van de schoonmaaksector, deze erkenning en waardering vast willen houden en uit willen breiden.

Openbaar deel

Ook niet-leden kunnen een deel van deze bijzondere Algemene ledenvergadering via een livestream volgen. Tijdstip: 10.45 - 11.00 uur. De livestream is te volgen via: https://vimeo.com/event/506239
Het wachtwoord: ALV2020.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen