Over Webinar: In 5 seconden je bedrijf weg – leer van een hacker hoe je dat voorkomt

Webinar: In 5 seconden je bedrijf weg – leer van een hacker hoe je dat voorkomt

Je werkt je hele leven aan je bedrijf en in 5 seconden is het weg.
Je bent gehackt!  Geen bestanden, geen klanten, geen planning.
Voorkom dat je slachtoffer wordt van hackers. 

Wij nodigen onze leden graag uit voor dit webinar op 13 oktober. Een ethisch hacker legt je dan uit hoe hij te werk gaat en je leert hoe je de eerste stappen zet naar digitale veiligheid. Hiermee maak je niet alleen je eigen bedrijf, maar de hele sector een stuk veiliger. Ook kun je je aanmelden voor een nieuwe tool die je hierbij ondersteunt en krijg je kosteloos begeleiding via webinars. Je mag dit echt niet missen!

Meld je hier aan


Pr
ogramma  
  • Initiatiefnemers SDV door Iris Schuitemaker (Hoofd Projecten bij MKB-Nederland & VNO-NCW) en Mathieu Daalder (Directeur Innovatie bij IVBB) - 5 min.
  • De 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen door Anouk de Rooij (Relatiemanager bij het Digital Trust Center – 5 min.
  • Leer denken als een hacker door Wouter van Dongen (Ethisch hacker en oprichter van DongIT) - 25 min.
  • Kosteloze oplossing: De eerste stappen naar digitale veiligheid door Ron Vermeulen (Projectmanager Samen Digitaal Veilig) - 20 min.
  • Ruimte voor vragen - 5 min.

 Wouter van Dongen is een ervaren security specialist/ethisch hacker met ruim 15 jaar ervaring in IT-security en web development. In het webinar geeft hij een inspirerend kijkje in de keuken van een hacker. Hoe denkt hij, wat zijn de gevaren voor jouw bedrijf, hoe gaat hij te werk, waar let hij op als hij in wil breken? Wouter is een enthousiast spreker die zijn verhaal doorspekt met anekdotes en interessante feitjes.

Uniek en eenmalig 

Dit webinar wordt maar 1 keer gegeven dus mis het niet. Als Schoonmakend Nederland geven wij digitale veiligheid hoge prioriteit. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Samen Digitaal Veilig. Met dit platform kun je, kosteloos, je bedrijf digitaal veilig maken. Hoe? Dat leggen we je graag uit op 13 oktober!

Samen Digitaal Veilig een initiatief van branche- en beroepsorganisaties in samenwerking met MKB-Nederland. Het wordt gesubsidieerd door de ministeries van Justitie en Veiligheid en Economische Zaken en het Digital Trust Center.   

Meld je hier aan