Over Academie online: Eigen risicodragerschap ingewikkeld? Wordt in anderhalf uur een expert

Academie online: Eigen risicodragerschap ingewikkeld? Wordt in anderhalf uur een expert

Wist je dat je als werkgever tot wel 10 jaar financieel verantwoordelijk kan zijn voor zieke werknemers die uit dienst zijn gegaan?

In de training over eigen risicodragerschap van 1,5 uur bespreken we de ziektewet en de WGA (Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten) en kijken we hoe ondernemers zich kunnen wapenen tegen dit grote financiële risico. Bijvoorbeeld door je ertegen te verzekeren via het UWV of door eigen risicodrager te worden.

De training wordt gegeven door een ervaren Riskconsultant van Robidus, marktleider in de markt van het eigen risicodragerschap. Robidus is ervan overtuigd dat een eigen risicodragerschap in veel gevallen de beste optie is. Veel ondernemers vinden dit lastig, maar in deze 1,5 uur vertellen zij je er alles over. Onderdeel van de training is ook dat er vragen kunnen worden gesteld over de situatie van de eigen onderneming.

Doelgroep van de training zijn werkgevers die door de belastingdienst op de Whk-beschikking (Werkhervattingskas) aangemerkt worden als ‘grote werkgever’ of met een minimale loonsom van €5.000.000,- per jaar. Voor de schoonmaakbranche betekent dit organisaties met minimaal ongeveer 300 medewerkers.

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Lid € 50,00
Geen lid € 150,00

Deel met anderen