Over Online kennissessie: Privacy & werk

Online kennissessie: Privacy & werk

In twee uur op de hoogte van de belangrijkste aspecten van privacy op de werkvloer met aandacht voor de actualiteit
Privacy en het beschermen van persoonsgegevens van werknemers zijn belangrijke thema’s voor werkgevers. Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van privacy & werk?  

Wil je snel op de hoogte zijn van de belangrijkste regels zoals die gelden op de werkvloer, neem dan deel aan de kennissessie ‘Privacy & werk’. Astrid Zuidinga, arbeidsrecht advocaat bij AWVN verzorgt dit voor Schoonmakend Nederland.

Uiteraard worden ook actuele thema’s als corona en privacy op het werk en alcohol- en drugstesten op het werk besproken. Mag je bijvoorbeeld de temperatuur van werknemers meten als zij weer op het werk komen? Mag je vragen of iemand zich laat vaccineren? Astrid bespreekt de actuele situatie m.b.t. de regelgeving op het gebied van alcohol- en drugstesten op het werk en gaat in op de vraag hoe het ook al weer zit met ID-bewijzen?

Het programma
10.00 - 10.55 uur - eerste deel
10.55 - 11.10 uur - korte pauze
11.10 - 12.15 uur - tweede deel

Tijdens de kennissessie kun je via een chatfunctie vragen stellen. Astrid Zuidinga behandelt deze zo veel mogelijk. Lukt dat niet tijdens de kennissessie, dan worden de antwoorden via Schoonmakend Nederland nagezonden. De deelnemers ontvangen de presentatie na afloop per mail.

Streven is de bijeenkomst uiterlijk om 12.15 uur af te sluiten.

Praktische informatie
De deelnemers ontvangen voorafgaan aan de kennissessie via AWVN een e-mail met praktische informatie over de deelname.

U ontvangt na afloop via Schoonmakend Nederland de presentatie en het evaluatieformulier.

AWVN faciliteert het webinar en ten behoeve daarvan zullen uw bedrijfsnaam, uw eigen naam en e-mail adres met AWVN worden gedeeld, zodat u tijdig de benodigde informatie en een aanmeldlink kunt ontvangen. Uw gegevens zullen uitsluitend voor dat doel worden verstrekt en gebruikt.

Doelgroep HR-directeuren, HR-managers en HR-medewerkers en anderen binnen organisaties die de bescherming van persoonsgegevens van werknemers in hun portefeuille hebben.

Vragen?
Neem dan contact op via academie@schoonmakendnederland.nl

Aanmelden

U kunt zich nog aanmelden. Komt u ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Geen lid € 150,00

Deel met anderen