Over Voorjaarsbijeenkomst Noord

Voorjaarsbijeenkomst Noord

Speciaal voor mkb-leden: voorjaarsbijeenkomsten over Keurmerk Schoon, de (on)wenselijke rol van adviesbureaus en drie praktijkcases ’Hoe haal je het beste in je medewerkers naar boven?

Op 29 maart, 5 en 7 april organiseren we speciaal voor mkb-leden drie voorjaarsbijeenkomsten op drie verschillende plaatsen in het land. We vertellen je graag meer over het Keurmerk Schoon. Wat is er veranderd en wat betekent dat voor jouw bedrijfsvoering? Hoe draag je het keurmerk uit? Met het Keurmerk Schoon toon je aan dat je netjes omgaat met jouw dienstverlening, personeel en administratie. Tijdens de voorjaarsbijeenkomsten ook aandacht voor goed werkgeverschap. Drie leden delen hoe zij het beste in hun schoonmaakmedewerkers naar boven halen om de verwachtingen bij de klant te overtreffen.

Ook op het programma de (on)wenselijke rol van adviesbureaus. En Ilse Vanhijfte deelt haar idee voor een sectorbrede arbeidsmarkt/imagocampagne. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om elkaar te spreken, vragen te stellen en te netwerken.

De volgende ondernemers delen hun ‘recept voor succes’:
  • Noord: Ronald Dros van Dros Schoonmaakdiensten over sociaal ondernemerschap. Hoe organiseer je dat? Hoe pas je dat in, in je bedrijfsvoering?
  • Midden: Maurits Timmermans van Augias Schoonmakers ondersteunt zijn medewerkers op alle mogelijke manieren. Hoe kijkt hij naar ondernemerschap en hoe haalt hij het beste uit zijn medewerkers?
  • Zuid: Erik Ruijters van Blankers Schoon. Wat maakt Blankers Schoon de aantrekkelijkste werkgever van Limburg?

De bijeenkomsten

  • Bijeenkomst regio midden: 29 maart (10.00-13.00 uur) bij Kas Meeting in Woerden
  • Bijeenkomst regio zuid: 5 april (16.00-19.00 uur) bij Beachclub Degreez in Heel
  • Bijeenkomst regio noord: 7 april (16.00-19.00 uur) bij Het Bovenveen in Echten

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.