Over Online kennissessie: Cybersecurity: wat kun jij doen?

Online kennissessie: Cybersecurity: wat kun jij doen?

Deze kennissessie is voor bedrijven die geen of weinig ervaring hebben met cybersecurity. Leer meer over de risico’s en waar deze ontstaan. Je krijgt voorbeelden van oplossingen om jou én je bedrijf te beschermen tegen cybercriminaliteit.

Cybercriminaliteit groeit
Het aantal cyberincidenten groeit. De grootte van het bedrijf is niet van belang. Het stijgende gebruik van app’s en de cloud zorgen voor steeds meer aanvallen. Cybercriminelen staan niet stil en vernieuwen hun methodes continu. De gevolgen zijn vervelend en van verschillende grootte. Denk bijvoorbeeld aan imagoschade, downtime van je organisatie, verlies van marktaandeel en schadeclaims.

Het is belangrijk om je hier tegen cybercriminaliteit te wapenen. Bewustwording is de eerste stap. Wil je meer leren en je gaan wapenen tegen risico’s, meld je dan nu aan.

Deze kennissessie wordt verzorgd door Rik Boelee van Tucana.

Verdieping
Ben jij al bekend met de beveiliging tegen cybercriminaliteit en heb je interesse  in een kennissessie met meer diepgang? Laat dit dan weten aan Schoonmakend Nederland via academie@schoonmakendnederland.nl, zodat we bij voldoende belangstelling er een kunnen organiseren.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Geen lid € 150,00
Lid Gratis

Deel met anderen