Over Online informatiebijeenkomst Schoonmakend Nederland

Online informatiebijeenkomst Schoonmakend Nederland

Op donderdag 6 oktober organiseren we een online informatiebijeenkomst voor onze aspirant leden én voor mkb’ers die meer willen weten over onze branchevereniging. De bijeenkomst vindt plaats in de ochtend. 

Programma
Tijdens de bijeenkomst vertellen we je graag meer over de vereniging. Wat doet Schoonmakend Nederland voor de branche in het algemeen en wat voor jou als ondernemer in het bijzonder? Hoe inspireren én ondersteunen we bedrijven bij het ondernemerschap? Ook organiseren het hele jaar door ledenbijeenkomsten, trainingen en kennissessies. Hoe maak je daar optimaal gebruik van?  

Lid zijn van Schoonmakend Nederland betekent dat je moet voldoen aan het Keurmerk Schoon. Hoe zit dit keurmerk in elkaar? Welke deuren opent ons Keurmerk Schoon voor jouw bedrijf? Hoe draagt Schoonmakend Nederland het keurmerk uit en wat kun je zelf doen?  

Deze en veel meer vragen komen aan bod tijdens de online informatiebijeenkomst. En uiteraard is er alle ruimte om zelf vragen te stellen.

Maak kennis
De bijeenkomst staat onder leiding van onze directeur Rob Rommelse. Ook stellen we je graag voor aan voorzitter Piet Adema, die enkele lobby-punten zal toelichten. Onze adviseur arbeidsvoorwaarden en cao licht enkele highlights uit de nieuwe cao toe en accountmanager Rick van der Gaag vertelt meer over het ledenvoordeelpakket van Schoonmakend Nederland.  

Tijdschema
10.00 uur Start
11.30 uur Afsluiting 

Meer informatie 
Vragen over deze bijeenkomst, stel je aan Chantal Kerstens, accountmanager Schoonmakend Nederland via e-mail of een telefoontje: 06-86831063. 

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Deel met anderen