Over Open conferentie: Praktijkleren in de schoonmaak - erkenning voor wat je kan!

Open conferentie: Praktijkleren in de schoonmaak - erkenning voor wat je kan!

Leren in de praktijk is in onze branche heel gewoon. Wanneer je start, krijg je een opleiding en begeleiding. We horen regelmatig dat medewerkers in onze branche hun eerste diploma halen. Dat geeft trots en zelfvertrouwen!  

Het diploma dat mensen halen is een branche vakdiploma. Naast dit vakdiploma is het mogelijk om een MBO-Praktijkverklaring te behalen. Gewoon in de praktijk, tijdens het werk, zonder een toets te maken of de schoolbanken te zien. Dit heet Praktijkleren. Met een praktijkverklaring krijgt een medewerker MBO-erkende waardering voor de taken die hij in de praktijk beheerst. Een praktijkverklaring is altijd op maat, dus voor iedere medewerker haalbaar. 

Voor de begeleiding van medewerkers in praktijkleertrajecten kan je als werkgever subsidie aanvragen. Deze is maximaal € 2.700,- per medewerker. 

Meer weten over hoe praktijkleren in zijn werk gaat, wat het jou als werkgever oplevert en wat je hiervoor kan organiseren? Meld je aan voor de open conferentie op 13 oktober a.s. Annieke van Berckel, adviseur Leren & Ontwikkelen praat je in ongeveer 30 minuten bij. Ook gelegenheid om vragen te stellen en praktijkervaringen te delen. Leuk om je daar te ontmoeten!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.