Over College Tour met Jacco Vonhof

College Tour met Jacco Vonhof

Schoonmakend Nederland en lobby. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zeer belangrijk voor onze leden. Maar wat is nu precies lobby, hoe werkt het en welke onderwerpen zet jij als mkb-ondernemer graag op de kaart in Den Haag?

Voor het antwoord op bovenstaande vragen én meer organiseren we een heuse College Tour. Onze gast is niemand minder dan ‘onze eigen’ toplobbyist: Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland. Dit evenement mag je niet missen.

Welke vraag aan Jacco Vonhof brandt op jouw lippen? Wil je weten wat zijn visie is op de uitdagingen waar ondernemend Nederland en dus ook jouw bedrijf, voor staat? Of, misschien nog belangrijker, wat hij er elke dag aan doet om ondernemend Nederland te ondersteunen. Welke tips heeft hij voor gezonde groei van jouw bedrijf?

Stel jouw vraag op dinsdag 14 februari van 15.00 tot 17.30 uur in de Malietoren in Den Haag.

Na afloop is er een borrel waarin er voldoende netwerkgelegenheid is.

Zet de datum in je agenda! Binnenkort ontvang je van ons het definitieve programma.

Wil je verzekerd zijn van een plekje, meld je dan nu aan.

Ben je lid van Schoonmakend Nederland en krijg je de melding dat de bijeenkomst vol is, check dan eerst of je bent ingelogd. Blijft de melding staan, stuur dan svp een e-mail met je naam en zakelijke e-mailadres naar schoon@schoonmakendnederland.nl. Excuus voor het ongemak! We zetten je op de deelnemerslijst. Je bent van harte welkom bij de College Tour. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.