Over Ledenbijeenkomst Glas & Gevel: Beklim je bedrijf als een avonturier

Ledenbijeenkomst Glas & Gevel: Beklim je bedrijf als een avonturier

Op maandag 6 maart organiseren we een nieuwe ledenbijeenkomst voor de glazenwassers- en gevelbehandelaarsbedrijven. We zijn te gast bij NESO in Bemmel: het nieuwe opleidingscentrum voor glazenwassers en gevelbehandelaars (en schoonmakers) dat in november 2022 de deuren opende. Op het programma staat een korte update over een aantal lopende projecten. En daarnaast besteden we meer tijd aan de volgende twee onderwerpen: 

  • Medewerkers met schulden: wat kun je doen?
  • Beklim je bedrijf als een avonturier. Wilco van Rooijen, bergbeklimmer en expeditieleider, vertelt over zijn ervaringen en wat je daar als ondernemer mee kunt. 
Medewerkers met schulden: wat kun je doen? 

Schuldhulpverlening. Als werkgever krijg je helaas steeds vaker te maken met medewerkers met financiële problemen. Hoe herken je signalen? Hoe voer je een gesprek over dit onderwerp? Wat kun je doen om te helpen en wat moet je vooral niet doen? Zijn er voorbeelden van wat andere werkgevers doen? Krijg antwoord op deze en andere vragen. Deze presentatie wordt verzorgd door het team arbeidszaken van Schoonmakend Nederland. 

‘Beklim je bedrijf als een avonturier’

Door Wilco van Rooijen, bergbeklimmer en expeditieleider
Van Rooijen is een ervaren bergbeklimmer en expeditieleider. Hij beklom o.a. de Mount Everest, K2 en Mont Blanc en hij stond op de Noord- én Zuidpool. Als bergbeklimmer kende hij onderweg vele hoogte- en dieptepunten. Zijn tochten leveren adembenemend foto- en beeldmateriaal op dat Wilco gebruikt in zijn presentatie. Maar ‘de berg’ dient vooral als metafoor voor Wilco’s verhaal. ‘Iedereen beklimt zijn of haar eigen berg. Althans, sommige blijven in het dal. De top is voor weinigen weggelegd, maar onderweg verkrijg je zulke mooie uitzichten en inzichten. Er zijn vaak meerdere redenen te bedenken om de berg níet op te gaan, maar the magic happens out of the comfortzone. Heb jij het lef jezelf uit te dagen? Dan ontdek je meer van jezelf, wie je bent en wat je kunt. Want je bent tot meer in staat dan je zelf denkt, fysiek en mentaal.’ Als geen ander weet Van Rooijen een weg naar boven te vinden. Hoe gaat hij om met obstakels en wat kun je daar als ondernemer mee? Meld je aan en luister naar het verhaal van Wilco van Rooijen. 

Ben je lid van Schoonmakend Nederland en krijg je de melding dat de bijeenkomst vol is, check dan eerst of je bent ingelogd. Blijft de melding staan, stuur dan svp een e-mail met je naam en zakelijke e-mailadres naar schoon@schoonmakendnederland.nl. Excuus voor het ongemak! We zetten je op de deelnemerslijst. Je bent van harte welkom bij deze ledenbijeenkomst. 

Aanmelden

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Ja, ik wil inloggen

Deel met anderen