Over Voorjaarsbijeenkomst zuid

Voorjaarsbijeenkomst zuid

Een leven lang leren, ontwikkelen en omdenken

Leren en ontwikkelen, op school of in de praktijk, Schoonmakend Nederland Academie, duurzame inzetbaarheid, een leven lang leren, etc. Om goed inzetbaar te blijven, is het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wat doe jij om je medewerkers te motiveren? Wat werkt bij andere bedrijven? Deze en andere vragen komen voorbij. Daarnaast ga je in deze voorjaarsbijeenkomst ook zelf iets leren, namelijk omdenken. Dat is de tegenhanger van ‘vastdenken’. Met omdenken maak je van elk probleem een kans, zodat je er een mogelijkheid van kunt maken. Van harte welkom!

Programma

Het programma bestaat uit twee delen. In het eerste deel gaan we in op opleiden in brede zin. Het team arbeidszaken van Schoonmakend Nederland onderzoekt de wensen en mogelijkheden op dit gebied en geeft praktische tips. Ook is er ruimte voor vragen en discussie over dit onderwerp.

In het tweede deel gaan we omdenken. Dat is een inspirerend en humoristisch programma, dat op indringende en onontkoombare manier jouw kijken en denken op de werkelijkheid verandert. De show laat onweerlegbaar zien wat de voordelen zijn van omdenken: innovatie, creativiteit en inspiratie. Aanrader!

Tijdschema

15.30 uur Inloop met koffie en thee
16.00 uur Welkom en actualiteiten door Rob Rommelse, directeur Schoonmakend Nederland
16.20 uur Opleidingsmogelijkheden en wensen inclusief tips en ruimte voor discussie door Sylvia de Gunst van Schoonmakend Nederland
17.00 uur Korte pauze
17.10 uur Omdenkshow
18.00 uur Informeel diner en netwerken

Meer informatie

Ilse Mariën, manager platformen en accountmanagement, 06-51149216
Melanie Klerx, communicatieadviseur, 06-20138105

Aanmelden

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Ja, ik wil inloggen

Deel met anderen