Over Cursus Contractswisseling

Cursus Contractswisseling

Wil je deelnemen, maar heb je problemen met jouw account, stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar schoon@schoonmakendnederland.nl. Wij nemen contact met je op. 

Tijdschema:

09.30 uur Inloop
10.00 uur Start training
12.30 uur Lunch 

Artikel 38: de contractwisselingsparagraaf in de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.  

Heb je een nieuwe klant binnengehaald of ben je er een verloren? Dan heb je te maken met artikel 38. Dat artikel gaat over het behoud van werkgelegenheid. 

In het artikel staat onder welke voorwaarden de medewerkers op de locatie van de klant kunnen blijven werken. Omdat medewerkers mogelijk wisselen van werkgever, zijn er ook afspraken gemaakt over informatie-uitwisseling tussen de bedrijven. Het is best complexe materie.  

Om je wegwijs te maken met dit artikel en wat er bij contractwisseling komt kijken, verzorgt Schoonmakend Nederland voor p&o’ers, hr-medewerkers en iedereen die met dit artikel te maken heeft een cursus. In éen dagdeel krijg je inzicht in de rechten en plichten van alle betrokken partijen bij een contractwisseling. Dat zijn de twee schoonmaakbedrijven, maar ook de werknemer en de opdrachtgever hebben rechten en plichten. Tenslotte is er ruimte om je eigen casus of vraagstuk in te brengen. 

De cursus wordt verzorgd door Hermien Dautzenberg, adviseur arbeidsvoorwaarden en cao. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Geen lid € 250,00