Over Workshop Verbeter de online positionering van je bedrijf

Workshop Verbeter de online positionering van je bedrijf

Wil je deelnemen, maar heb je problemen met jouw account, stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar schoon@schoonmakendnederland.nl. Wij nemen contact met je op. 

Ontdek hoe je jouw bedrijf succesvol online positioneert en je zichtbaarheid vergroot met onze interactieve workshop! In deze boeiende sessie delen we Google’s SEE-THINK-DO-CARE methodiek voor effectieve online marketingstrategieën om je doelgroep (nog) beter te bereiken.

Tijdens de workshop behandelen we de volgende onderwerpen:

  1. De SEE-THINK-DO-CARE methodiek: Leer hoe je deze krachtige marketingmethode toepast op jouw schoonmaakbedrijf en hoe je de verschillende stadia benut om je klanten effectiever te bereiken en te binden.
  2. Search vs. Social Media: Ontdek de belangrijkste verschillen tussen zoekmachines en sociale media in termen van aanpak en strategie en hoe je beide kanalen optimaal benut om je bedrijf te laten groeien.
  3. Google Bedrijfsprofiel: Leer hoe je een Google Bedrijfsprofiel aanmaakt, vult en beheert om je zichtbaarheid op Google te verbeteren en klanten te helpen je bedrijf gemakkelijk te vinden.
  4. Vindbaarheid controleren: Krijg inzicht in hoe je controleert waar je website vindbaar is en hoe je de prestaties van je website optimaliseert om je online zichtbaarheid te vergroten.

Meld je nu aan voor deze praktische en inzichtelijke workshop, speciaal ontworpen voor schoonmaakbedrijven die hun online aanwezigheid willen versterken en hun bedrijf willen laten groeien. Mis deze kans niet om je online marketingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je schoonmaakbedrijf te laten floreren!

Deze workshop wordt verzorgd door Hervé Maas, online specialist bij Schoonmakend Nederland. 

Tijdschema

09.30 uur Inloop
10.00 uur Start workshop
13.00 uur Lunch

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.