Over Training: Alles wat je moet weten over het (ver)kopen van je bedrijf

Training: Alles wat je moet weten over het (ver)kopen van je bedrijf

Het zijn interessante tijden: de markt is volop in ontwikkeling, de vraag naar arbeidskrachten overstijgt het aanbod, waar gaat het naar toe? Kortom, een interessante periode waarin het van belang is op een rij te krijgen wat jouw ambities zijn. Doorgaan op dezelfde voet, groeiplannen door middel van overname of afbouwen door middel van aansluiting bij een grotere partij. Allemaal reële mogelijkheden.

Bedrijfsoverdracht is momenteel een hot item maar is de afgelopen 10 jaar al geëvolueerd tot een fenomeen. Verkoop of overname is een normale fase in het leven van de ondernemer en in de ontwikkeling van een organisatie.

Tijdens de training komen verschillende aspecten van bedrijfsoverdracht aan bod. Na afloop:

  • Ben je bekend met de stappen en rollen in een overnameproces;
  • Heb je inzicht en kennis in de route naar een (ver)koopproces;
  • Weet je wat de waarde bepalende factoren zijn.

Trainers
Deze training wordt verzorgd door Berrie Abelen en Monique Denis. Berrie Abelen is oprichter en eigenaar van Adcorporate, een bedrijfsovernamespecialist die zich al ruim 20 jaar bezighoudt met bedrijfsoverdracht in het MKB. Monique Denis is directeur van Bedrijventekoop.nl, het grootste overnameplatform van Nederland op het gebied van matchen van vraag en aanbod van bedrijven.

Doelgroep
Managers en DGA’s

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Geen lid € 50,00
Lid Gratis