Over Ledenbijeenkomst Omgevingswet & Milieutool

Ledenbijeenkomst Omgevingswet & Milieutool

Na herhaaldelijk uitstel voert de overheid op 1 januari 2024 de Omgevingswet in. Welke consequenties heeft deze wet voor schoonmaakbedrijven? Wie is er straks verantwoordelijk voor het voldoen aan de regels voor de opslag van schoonmaakmiddelen op locatie van de klant? Hoe zit het met de regels voor gevelreiniging? Wanneer je vergunningen nodig hebt (op basis van het nieuwe omgevingsplan): welke meldingen moet je dan doen? Deze en andere vragen komt voorbij. Kornelis Jorna legt uit hoe het zit.  

Ook vertelt Jorna meer over de Milieutool. De tool helpt leden van Schoonmakend Nederland met het in kaart brengen van de regels die op het eigen bedrijf van toepassing zijn. (Een nieuwe Milieutool obv de nieuwe Omgevingswet komt eind 2023 beschikbaar.) 

Over de Omgevingswet
De Omgevingswet regelt alles voor de ruimte waarin we wonen en werken. Deze nieuwe wet bundelt verschillende wetten en moet regels eenvoudiger maken. Bijna alle wetgeving over milieu, ruimtelijke ordening, natuur, bouwen, en gevaarlijke stoffen valt deze nieuwe wet. De Omgevingswet treedt in werking op 1 januari 2024.

Ben je lid van Schoonmakend Nederland en krijg je de melding dat de bijeenkomst vol is, check dan eerst of je bent ingelogd. Blijft de melding staan, stuur dan svp een e-mail met je naam en zakelijke e-mailadres naar bijeenkomsten@schoonmakendnederland.nl.
Excuus voor het ongemak! We zetten je op de deelnemerslijst. Je bent van harte welkom bij deze ledenbijeenkomst. 

Aanmelden

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Ja, ik wil inloggen