Over Bijeenkomst Food & Industry

Bijeenkomst Food & Industry

Op donderdag 30 mei 2024 vindt de jaarlijkse bijeenkomst voor  schoonmaakbedrijven die actief zijn in Food & Industry plaats. 

De ontvangst is vanaf 9.30 uur in het theorielokaal van de brandweeropleiding op het industrieterrein Kleefsewaard in Arnhem (gebouw LB). Chuchu Yu van NVZ - Schoon | Hygiënisch | Duurzaam legt uit welke wetten er gelden rondom het gebruik van reinigings- en desinfectiemiddelen Waarom zijn die belangrijk? 
Vervolgens gaat Bart van Weegberg (SVS) in op de opleiding foodreiniging bij SVS.

Het tweede deel van de bijeenkomst vindt plaats op het Landelijk Opleidingscentrum Specialistische Opleidingen (LOSR, gebouw SB). Dat ligt op loopafstand van het theorielokaal van de brandweer. Op het LOSR krijgen we een rondleiding en nemen we een kijkje bij de opleiding foodreiniging die daar op dat moment wordt gegeven. 

Plattegrond  Industriepark Kleefsewaard, Arnhem

Ben je lid van Schoonmakend Nederland en krijg je de melding dat de bijeenkomst vol is, check dan eerst of je bent ingelogd. Blijft de melding staan, stuur dan svp een e-mail met je naam en zakelijke e-mailadres naar bijeenkomsten@schoonmakendnederland.nl.
Excuus voor het ongemak! We zetten je op de deelnemerslijst. Je bent van harte welkom bij deze ledenbijeenkomst. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.