HR-scan

Met een klein of middelgroot bedrijf ben je als ondernemer druk met heel veel zaken. Je organisatie, je klanten en je werkt mee als dat nodig is. Je bent ondernemer en daar komt veel bij kijken. Qua organisatiegrootte is het wellicht niet altijd nodig of te duur om een eigen HR-medewerker in dienst te hebben. Toch krijg je als mkb-ondernemer wél te maken met vraagstukken op het gebied van HR. Hoe los je dit op? Wij hebben, als Schoonmakend Nederland, voor jou afspraken gemaakt om met ledenvoordeel gebruik te maken van de diensten van Durescom.

Durescom
Durescom biedt inzicht in hoe je bedrijf ervoor erop HR-gebied voor staat via de HR Scan. Deze scan kost voor niet-leden €125,- en voor leden van Schoonmakend Nederland nu € 95,- excl. btw. Hiervoor ontvang je de scan, een persoonlijk gesprek met een HR-consultant en een maatwerk adviesrapport.

Wil je na het doen van de scan gebruikmaken van de diensten van Durescom dan is ook dit mogelijk met een aantrekkelijk ledenvoordeel.

Het mkb-abonnement is voor leden van Schoonmakend Nederland € 250,- per kwartaal. Dit is een voordeel van meer dan 41% t.o.v. niet-leden.

Naam dienst Omschrijving Niet ledenprijs Ledenprijs Korting

HR scan
(gratis bij afname abonnement)

Afname scan, rapportage over risico's en plan van aanpak € 125,- € 95,- 24%
Mkb abonnement 
(per kwartaal)
Standaard vraagbaakfunctie voor alle HRM gerelateerde onderwerpen voor de individuele organisatie € 425,- € 250,- 41%
Veilig werken abonnement 
(per kwartaal)
Inrichting externe vertrouwenspersoon en, indien noodzakelijk, inzet mediator  € 425,- € 250,- 41%
Combi abonnement
(per kwartaal)
Combi van mkb en veilig werken abonnement € 795,- € 450,- 43%

Wil je meer weten over wat Durescom voor jou als MKB ondernemer kan betekenen, neem dan contact op met je accountmanager of bel/ mail direct met 088-0313860 / info@durescom.nl.