Verzuim

Stel je vraag aan de Verzuimdesk

De Verzuimdesk richt zich op de beantwoording van vragen en het geven van algemeen advies, onder andere over Wet Verbetering Poortwachter en wat er van jou als ondernemer wordt verwacht. Zijn er in jouw organisatie dus vragen over een verzuimcasus, dan kun je hiervoor terecht bij de Verzuimdesk.

Deze hulp is kosteloos voor alle leden van Schoonmakend Nederland. De helpdesk is telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer van Schoonmakend Nederland: 073-648 38 50 tussen 8:30 en 17:00 uur. Voor 12 uur een vraag gesteld dan wordt er dezelfde dag nog contact opgenomen om de vraag te beantwoorden.

Verzuimscan

Door middel van een korte vragenlijst kan Durescom snel zien wat er geregeld is omtrent verzuim in jouw organisatie, maar ook waar de risico’s liggen en waar aandacht aan besteed kan worden. Voor slechts € 95,- (exclusief btw). heb jij als lid inzicht in de aandachtsgebieden binnen jouw verzuimbeleid en welke stappen jij kan ondernemen om het verzuim te verlagen.

Wil je de verzuimscan in jouw organisatie inzetten? Neem dan contact op met je accountmanager of bel/mail met 088-0313860 of info@durescom.nl. Zet in het onderwerp: Verzuimscan.

Trainingen

Naast de verzuimscan en de vertrouwenspersoon is het handig om de kennis over verzuim zelf op te doen als ondernemer. Kijk in de agenda voor het actuele trainingsaanbod.

Kennisbank

Ook in de kennisbank is veel informatie te vinden over verzuim en re-integratie

Terug naar overzicht Personeel & Organisatie