Aspirant lidmaatschap

Twijfel je nog over een volwaardig lidmaatschap of wil je eerst kennismaken met de diensten die Schoonmakend Nederland jouw onderneming te bieden heeft? Dan is een aspirant lidmaatschap iets voor jou!

Waarom aspirant lid worden?
Als je aspirant lid bent, profiteer je van alle voordelen van een lidmaatschap, met uitzondering van het Keurmerk Schoon. Dit betekent dat we je adviserende rechterhand zijn, die kosten en tijd bespaart en ondersteunt waar nodig. Ook maak je onderdeel uit van een uitgebreid en vakinhoudelijk netwerk met collega-bedrijven. Daarnaast profiteer je als aspirant lid van verschillende ledenvoordelen.

Investering
Je betaalt slechts 250 euro voor het eerste jaar (aspirant)lidmaatschap. In dat jaar groei je door naar een volwaardig lidmaatschap.

Let op: als je al NEN 4400-1 gecertificeerd bent, kun je geen aspirant lid worden van Schoonmakend Nederland. Je komt dan in aanmerking voor een versneld lidmaatschap. Je wordt direct lid van Schoonmakend Nederland en bij jouw volgende inspectie op de NEN 4400-1 worden ook de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en de schoonmaakspecifieke eisen (inclusief een uitgebreide cao-controle) meegenomen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met één van de accountmanagers.

Weet je zeker dat een aspirant lidmaatschap bij jou en je onderneming past? Vul dan hieronder het inschrijfformulier in. Wil je toch een lidmaatschap mét keurmerk afsluiten? Dat kan hier! Eerst meer informatie? Onze accountmanagers staan voor je klaar!

Deze bedrijven gingen je al voor en zijn aspirant lid van Schoonmakend Nederland

Inschrijfformulier aspirant lidmaatschap

Organisatiegegevens
Dit nummer staat in de aangiftebrief loonheffingen van de Belastingdienst.

Dit nummer staat hier. Het ledennummer staat voor de bedrijfsnaam. Je kunt een werkgever zoeken via ctrl-f.

Kalender 
(Aanvinken wat van toepassing is - meerdere antwoorden mogelijk)
Vul de laatst bekende jaaromzet in.
Bij voorkeur het exacte aantal, maar als dat lastig is, vul dan een geschat aantal in.
Bij voorkeur het exacte aantal, maar als dat lastig is, vul dan een geschat aantal in.
Contactgegevens

We gaan vertrouwelijk met je gegevens om. Je gaat ermee akkoord dat we je eventueel via e-mail en/of telefonisch benaderen.

Om een lidmaatschap af te sluiten dien je akkoord te gaan met de statuten en het huishoudelijk regelement van Schoonmakend Nederland. De statuten kun je hier downloaden. Het huishoudelijk reglement kun je hier downloaden