Over Summerevent Schat schoonmaak op waarde

Summerevent Schat schoonmaak op waarde

Op donderdag 29 augustus vindt de tweede editie van ons Summerevent plaats. Kijk hier terug hoe leuk ons eerste Summerevent was.

Het thema dit jaar is: Schat schoonmaak op waarde. Waar kun je het gesprek over waardevolle zaken beter voeren dan in een gebouw waar je omringd wordt door meer dan 154.000 kunstwerken? We heten je van harte welkom in Depot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. Het depot heeft een schitterend exterieur en een spectaculair interieur. Dit pand verwondert je zowel van buiten als van binnen en is een must see!

Op de bovenste verdieping met prachtig uitzicht over de stad en een complete stadstuin hebben wij een programma samengesteld waarin inspiratie en ontmoeten centraal staan.

Keynote spreker: Peter van Uhm
Peter van Uhm_onstage{94}_onlineAls het gaat over het op waarde schatten van elke schakel in het grote systeem, dan is de wereld van defensie hier een mooi voorbeeld van. We zijn trots aan te kondigen dat Nederlands generaal buiten dienst Peter van Uhm komt vertellen over het belang van waarden als respect en vertrouwen, doorzetten en verantwoordelijkheid nemen. Over hoe je je innerlijke kompas, moed en trouw aan je principes inzet, en hoe dat richting geeft in moeilijke periodes. Kortom, een inspirerend verhaal over leiderschap.
Vergeet niet je leidinggevende mee te nemen!

Natuurlijk kunnen we niet om de schoonmaak van alle kunstschatten in het depot heen. Of heb je je altijd al afgevraagd hoe ze de buitenkant van dit enorme spiegelgebouw schoonmaken? Ons lid Romaro gaat je er alles over vertellen. Alvast wat voorpret? Lees hier een interview met Romaro over dit bijzondere werk.

Een rondleiding door dit fascinerende pand mag natuurlijk niet ontbreken in het programma en ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. We sluiten af met uitgebreide borrel op het dak in een groene oase.

Dit wil je niet missen! Meld je vandaag nog aan.

Bekijk hier de uitnodiging

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden