Module Glas- en Gevelreiniging

Voor opdrachtgevers zijn schone ramen en gevels belangrijk. Toch gaat het tegenwoordig niet alleen over het eindresultaat. De veiligheid staat voorop. Daarom kent Schoonmakend Nederland bij het keurmerk de module Glas & Gevel. Het keurmerk heeft betrekking op klanttevredenheid, medewerker tevredenheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, opleidingen en de veilige uitvoer van het werk. Voor opdrachtgevers is werken met een Schoonmakend Nederland-lid een garantie dat er zaken gedaan wordt met een professioneel bedrijf dat zich aan de regels houdt.

Bekijk bedrijven met het Keurmerk Schoon en Module Glas & Gevel

Zo krijgt jouw bedrijf het keurmerk

Glazenwassers- en gevelreinigingsbedrijven hebben te maken met specifieke eisen op het gebied van veilig werken. Om te laten zien dat jouw bedrijf alles op orde heeft, heb je een VCA-certificaat nodig. Het gaat dus om een administratieve controle. De inspectie op de werklocatie (een onderdeel van het oude Keurmerk G&G) vervalt. De eisen voor veilig werken blijven wél behouden. De inspecties voor de module Keurmerk Glas & Gevel worden uitgevoerd door dezelfde inspectie-instellingen, die ook het Keurmerk Schoon controleren.

Lees de (vernieuwde) Eisen Keurmerk Schoon module Glas & Gevel.

Ik heb geen VCA-certificaat. Wat kan ik doen?

Heeft jouw bedrijf geen VCA-certificaat, maar wil je wel de module Glas & Gevel halen? Neem contact met ons op voor meer informatie over de toetsing.