Een lidmaatschap bij Schoonmakend Nederland

Als ondernemer wil je altijd meer en beter. Je wilt je onderneming natuurlijk zo goed mogelijk profileren als professioneel bedrijf in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Maar in de praktijk ben je veel tijd kwijt met aansturen en werven van personeel, facturatie, interpreteren van wetgeving en het werven en behouden van klanten. Je kunt dus wel wat betrouwbaar en onafhankelijk advies gebruiken.

Schoonmakend Nederland kan je hierbij helpen! Als je lid bent, zijn we je adviserende rechterhand, die kosten en tijd bespaart en ondersteunt waar nodig. Ook maakt je onderdeel uit van een uitgebreid en vakinhoudelijk netwerk met collega-bedrijven. Door het Keurmerk Schoon onderscheid je je in de markt, waardoor je een betrouwbare partner bent voor opdrachtgevers. Daarnaast profiteer je als lid van verschillende ledenvoordelen.

Wil je een mijn Schoonmakend Nederland account? Registreer je dan hier.

De voordelen van een lidmaatschap

  • Zichtbaar door het Keurmerk Schoon. Daardoor ben je interessanter voor opdrachtgevers.
  • Voorsprong op concurrentie. Als eerste op de hoogte van relevante ontwikkelingen!
  • Een stem bij de vorming van de nieuwe cao en de inhoud van vakopleidingen.
  • Een uitgebreid en vakinhoudelijk netwerk van collega-bedrijven.
  • Je versterkt de gezamenlijke lobby voor onze sector in Den Haag en gemeenten.
  • Verlaging van bedrijfskosten. Door korting op brandstof, verzuimbegeleiding en verzekeringen. Hierdoor verdien je de contributie (grotendeels) terug! Bekijk hier producten en diensten die bij je lidmaatschap horen.