Hotelschoonmaak

Platform Hotel, begin 2013 gevormd, is specifiek voor leden die schoonmaakdiensten verlenen aan hotels. Gastvrijheid, hospitality, is in deze tak van schoonmaak het keyword.

Bedrijven actief in dit Platform hebben behoefte aan een verdere ontwikkeling van het D-deel, het CAO-deel voor hotels. In het licht van Code en OSB-Keurmerk vinden deze bedrijven het belangrijk om een Platform op te richten en zo een vuist te kunnen maken. Bedrijven in de hotelschoonmaak ondervinden veel concurrentie van de CAO Horeca. Inzet van het Platform tijdens de komende CAO-onderhandelingen is het bewerkstelligen van verdere aanpassingen in het D-deel.

Een andere speerpunt is de campagne van Schoonmakend Nederland richting hoteliers om hen te wijzen op voordelen van zaken doen met Schoonmakend Nederland-leden. Een specifieke campagne dus voor uitbesteding van schoonmaakwerk aan kwalitatief goede en betrouwbare Schoonmakend Nederland-schoonmaakbedrijven mét Keurmerk. Schoonmakend Nederland schreef voor Hospitality Management een whitepaper over professionele schoonmaak in hotels.

Ilse Mariën

Ilse Mariën

Manager Platformen en Accountmanagement

06-51149216 ilse.marien@schoonmakendnederland.nl

Artikelen

Downloads