Cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf

De schoonmaak is een belangrijke pijler waarop onze economie en onze samenleving rust. Dagelijks zorgen zo’n 150.000 schoonmakers, werkzaam bij duizenden schoonmaak-ondernemingen, op talloze plekken in ons land voor een schone en prettige werk- en leefomgeving. De schoonmaak bepaalt hierdoor de uitstraling en kwaliteit van leven in Nederland. Dit maakt het werk ontzettend waardevol!

En schoonmaak moet natuurlijk een sterke en aantrekkelijke sector blijven. De branche wil vernieuwend en economisch gezond blijven, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en met goede arbeidsverhoudingen. Samen met vakbonden als vertegenwoordigers van werknemers zetten we ons in voor goede sociale verhoudingen.

Deze waarden vormen de basis voor de Collectieve Arbeidsovereenkomst Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Dit is een cao die recht doet aan de wensen en belangen van werknemers en tegelijkertijd ook rekening houdt met de aard van de onderneming.

Cao Schoonmaak App

Altijd en overal de Cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf raadplegen? Dat kan met de Cao Schoonmaak App. Klik hier en download de app meteen!

Helpdesk

Heb je vragen over de Cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf? Neem dan contact op met onze Cao-helpdesk!

Experts

Hermien Dautzenberg

Hermien Dautzenberg

Adviseur arbeidsvoorwaarden en cao

06-53936454 hermien.dautzenberg@schoonmakendnederland.nl

Fedde Monsma

Fedde Monsma

Manager cao, arbeidsverhoudingen en projecten

06-30758532 fedde.monsma@schoonmakendnederland.nl

Artikelen

Downloads

Verfijning

Sorteer op:

Downloads exclusief voor Schoonmakend Nederland-leden

Verfijning

Sorteer op: