Nieuw OSB-lid Van Tongeren Schoonmaak 'We kunnen nog beter laten zien dat we volgens de regels werken'

Vereniging 20 februari 2019

Nieuw OSB-lid Van Tongeren Schoonmaak 'We kunnen nog beter laten zien dat we volgens de regels werken'

OSB heet Van Tongeren Schoonmaak, gevestigd te Apeldoorn, van harte welkom als nieuw lid van de vereniging.

Expert

Van Tongeren Schoonmaak staat voor netheid en onderhoud in de breedste betekenis van het woord. Sinds 1994 zet dit algemene schoonmaakbedrijf zijn ervaring en competenties in over heel Nederland. Van klassieke schoonmaakbeurten tot grote schoonmaak, maar ook voor glas en gevelreiniging bent u aan het juiste adres.

Hun dienstverlening omvat de dagelijkse schoonmaak van bedrijven, winkels, scholen, showrooms, sporthallen, vakantieparken, zorginstellingen, glas- en gevelreiniging, onderhoud van al uw vloeren, zoals parket, natuursteen, linoleum, pvc en tapijt, eenmalige schoonmaak- en bouwopleidingen, sloop- en mutatieonderhoud en spinbestrijding.

Bennie van Tongeren legt uit waarom ze kozen voor OSB:
‘Het lid zijn van een branchevereniging komt regelmatig ter sprake in gesprekken met klanten. We werkten voordat we lid werden ook al volgens de eisen van OSB. Echter, nu we daadwerkelijk lid zijn kunnen we onszelf bij huidige én toekomstige relaties nog beter neerzetten als schoonmaakbedrijf dat werkt volgens de regels. Bovendien worden we als lid regelmatig voorzien van nieuwe informatie over regelgeving in de cao.’