Schoonmakend Nederland-ondernemer Nasima El Bachiri-Ouamar onderscheiden

18 juli 2019

Schoonmakend Nederland-ondernemer Nasima El Bachiri-Ouamar onderscheiden

Directeur Nasima el Bachiri-Ouamar van het bedrijf Bflex Cleaning in Almere heeft de Flevolandse verkiezing tot Zakenvrouw van het Jaar in de categorie mkb gewonnen. De jury roemde El Bachiri-Ouamar omdat zij mensen kansen geeft, die ergens anders niet zo snel een kans krijgen. Schoonmakend Nederland feliciteert haar met deze bijzondere prijs.

Expert

‘Anders doen’
El Bachiri-Ouamar startte in 2000 haar eigen schoonmaakbedrijf en door keihard te werken is het bedrijf in 19 jaar gegroeid naar 125 medewerkers. Ze wilde het naar eigen zeggen graag ‘anders doen’ en kansen bieden aan gemotiveerde mensen. Daarbij ligt het accent op 50-plussers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De medewerkers maken door heel Nederland kantoorpanden, hotels en horecagelegenheden schoon. Dankzij haar persoonlijke benadering groeide Bflex Cleaning gestaag. De uitverkiezing is vooralsnog een kroon op het werk, maar ze geeft aan gestaag te willen blijven groeien met haar onderneming.