OSB-lid Veldhuis viert 50-jarig jubileum

Nieuws 3 september 2019

OSB-lid Veldhuis viert 50-jarig jubileum

Schoonmaakbedrijf Veldhuis (Hengelo) bestaat dit jaar 50 jaar. Het bedrijf vierde dat eerder dit jaar met o.a. een jubileumfeest voor de medewerkers. OSB feliciteerde de huidige eigenaren én de oprichters van het familiebedrijf met het behalen van deze bijzondere mijlpaal. Veldhuis startte als éénmansbedrijf en groeide door naar een bedrijf met tegenwoordig 85 vak geschoolde medewerkers. Dagelijks worden verschillende schoonmaakwerkzaamheden verricht bij kantoorpanden, winkelcentra, gezondheidscentra- en basisscholen in Twente en omgeving.

Schoonmaakbedrijf Veldhuis (Hengelo) vierde in 2019 haar 50-jarig bestaan.

Expert

1969
Het schoonmaakbedrijf startte in 1969. Willem Veldhuis ging als glazenwasser aan de slag. Zijn vrouw Erna en haar broer en neef gingen later ook mee. Zo groeide het bedrijf gestaag door. Op zijn 55-ste wilde Willem graag stoppen met werken en zo is het bedrijf in 1999 overgedragen aan Hellen en Ronald, die inmiddels al vele jaren met veel plezier het bedrijf runnen. In 2003 betrokken zij het pand op het bedrijventerrein Westermaat, dat nu nog steeds als uitvalsbasis dient.

Op de foto:
v.l.n.r. Mark Samsom (OSB), Hellen en Ronald (eigenaren), Erna en Willem Veldhuis (oprichters)