Informatie over inloggen op de nieuwe website van Schoonmakend Nederland

Nieuws 15 oktober 2019

Informatie over inloggen op de nieuwe website van Schoonmakend Nederland

Schoonmakend Nederland heeft haar website vernieuwd. Naast een nieuwe vormgeving, een nieuwe structuur, navigatie, betere zoekfunctie is de registratie en procedure om in te loggen vernieuwd. De ledeninloggegevens van de vorige website werken niet meer. Contactpersonen voor het lidmaatschap van Schoonmakend Nederland hebben een e-mail ontvangen waarmee zij een gebruikersaccount kunnen aanmaken en toegang krijgen tot unieke ledeninformatie. Heb je die niet ontvangen, maak dan met jouw zakelijke e-mailadres een nieuw account aan. Alle bezoekers van Schoonmakend Nederland.nl kunnen een gebruikersaccount aanmaken, dus leden én niet-leden. 

Expert

Ingelogd en lid van Schoonmakend Nederland, maar de ledeninformatie is nog steeds niet zichtbaar
Jouw organisatie is lid van Schoonmakend Nederland en je hebt met je zakelijke e-mailadres een account aangemaakt. Je ontvangt dan een e-mail om je registratie te bevestigen. Heb je deze e-mail niet ontvangen, check dan eerst je spambox. Mogelijk is de e-mail daar terecht gekomen. Zie je e-mail daar ook niet, stuur dan een e-mail met je naam en je mailadres naar Melanie Klerx.
Wij gaan dan zorgen dat jouw instelling wordt aangepast, zodat je de informatie kan bekijken.