Terugblik op actieweek "Glazenwassers hebben hart voor de Zorg"

Vereniging 2 januari 2020

Terugblik op actieweek "Glazenwassers hebben hart voor de Zorg"

Verschillende glazenwassersbedrijven deden tussen 9 en 20 december mee aan de actieweek ‘Glazenwassers hebben ♥ voor de zorg’ geïnitieerd door Schoonmakend Nederland. De glazenwassers brachten aan ongeveer 20 zorgcentra een bezoek en deden sociaal belangrijke activiteiten zoals samen kerststukjes maken, helpen bij een bingomiddag, het kerstdiner uitserveren, verkleed als superhelden cadeautjes uitdelen aan zieke kinderen en ze opvrolijken, koken voor de bewoners van een Ronald McDonald Huis, samen koffie drinken, bezoeken van een kerstmarkt, trakteren op onder andere friet, oliebollen en appelflappen en er was zelfs een bezoek van de kerstman geregeld. 

Expert

Geslaagd
Alle betrokken partijen hebben genoten van de activiteiten. De glazenwassers hebben de bewoners van de panden waarvan ze de ramen wassen ontmoet. De oudere en jongere bewoners genoten van het samenzijn, het eten, de activiteiten en de bezoekjes. Daarnaast hadden de zorgverleners en vrijwilligers extra handen bij onder andere het uitserveren van het kerstdiner.

Deze bedrijven deden mee

Schoonmakend Nederland bedankt alle bedrijven die activiteiten hebben georganiseerd in het kader van de actieweek:
- ACW
- Asito
- Clean All
- Van Elten
- Int.-Ext. Glasbewassing
- Fortron
- Friss Dienstverlening
- Mako
- Nivo Groep
- Rietbroek
- Rix Dienstverlening
- Variant

Jullie zijn toppers !!!

Gerelateerd