Nieuw Schoonmakend Nederland-lid Libra Schoon

Vereniging 18 februari 2020

Nieuw Schoonmakend Nederland-lid Libra Schoon

Schoonmakend Nederland heet Libra Schoon gevestigd in Lelystad van harte welkom als nieuw lid van de vereniging.

Expert

Aan het roer van Libra Schoon staan Michael Koning en Mireille Janssen. In november 2017 startten zij het bedrijf en in 2019 groeide het bedrijf flink. Libra telt nu 16 medewerkers. Michael heeft ruim 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Als rayonmanager werkte hij voor verschillende schoonmaakbedrijven. Mireille werkte in de zorg. Zij verzorgt nu de klantcontacten, personeelswerving, de planning, offertes en facturatie. Libra’s missie: investeren in langdurige relaties met klanten die weten dat Libra pas tevreden is als de wensen van de opdrachtgevers in balans zijn met de mogelijkheden en uitvoering.

De Libra-methode
De Libra-methode staat voor oog voor kwaliteit van personeel en uitvoering van opdrachten op de werkvloer. Het beoordelen en waar nodig flexibel bij te sturen of aan te passen. Het werkgebied van het schoonmaakbedrijf strekt zich uit over het hele land.

Je kunt voor een scala aan werkzaamheden bij het bedrijf terecht: vloeronderhoud, dieptereiniging van (groot)keukens en sanitair bij bedrijven, scholen en kantoren. Maar ook voor het reinigen van tapijt of gestoffeerde (vergader)meubelen, brand- en roetreiniging en gevelreiniging . Voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) is een facilitair pakket ontwikkeld waarmee alle zorgen uit handen worden genomen. Libra neemt zelfstandig opdrachten aan, maar werkt ook als onderaannemer voor gerenommeerde partijen.

Michael Koning en Mireille Jansen leggen uit waarom ze kozen voor Schoonmakend Nederland:
“We willen ons bedrijf blijven ontwikkelen om zo te blijven groeien en innoveren. Het OSB-Keurmerk staat voor kwaliteit en financiële betrouwbaarheid. Door het behalen ervan tonen we aan dat wij vakkundig en netjes om gaan met onze dienstverlening, personeel en de administratie. Het lidmaatschap van Schoonmakend Nederland vinden wij belangrijk, om snel op de hoogte zijn van relevante ontwikkelingen in de schoonmaakbranche én gebruik te kunnen maken van ondersteuning en advies van de brancheorganisatie.”