Nieuw OSB-lid Maasland Schoonmaakdiensten

Vereniging 9 juni 2020

Nieuw OSB-lid Maasland Schoonmaakdiensten

OSB heet Maasland Schoonmaakdiensten, gevestigd in Maasdijk, van harte welkom als nieuw lid van de vereniging.

Experts

Maasland Schoonmaakdiensten is een familiebedrijf dat in 1992 is opgericht. Vader Gert-Jan Klop start dan met glasbewassing en al snel wordt daar samen met moeder Els interieurreiniging van kantoorpanden aan toegevoegd. In 2017 nemen zoon Stanley en dochter Deborah het bedrijf over.

De afgelopen jaren maakte het bedrijf een flinke groei door. In 2017 werkten nog 20 medewerkers voor het bedrijf. Drie jaar later is dat aantal opgelopen naar 65 medewerkers. Veel medewerkers werken al langere tijd, tussen de 5 en 20 jaar, voor Maasland Schoonmaakdiensten.

Deborah Broos-Klop legt uit waarom ze kozen voor OSB:
“Mede dankzij de inzet, passie en plezier van ons hele team kunnen wij dag in dag uit met veel plezier de werkomgeving van onze opdrachtgevers schoon en netjes houden. We blijven groeien, zetten in op verdere professionalisering van ons bedrijf en hebben behoefte aan een sparringpartner die ons op het gebied van werkgever- en ondernemerschap ondersteunt. Ook willen we mee praten over de ontwikkeling van onze branche. OSB is daar hét platform voor. Op naar een mooie langdurige samenwerking.”