Nieuw OSB-lid CSS Schoonmaakdiensten BV

Vereniging 10 juni 2020

Nieuw OSB-lid CSS Schoonmaakdiensten BV

OSB heet CSS Schoonmaakdiensten BV, gevestigd in Oisterwijk, van harte welkom als nieuw lid van de vereniging. 

Experts

CSS Schoonmaakdiensten BV is een familiebedrijf dat in 1954 werd opgericht onder de naam schoonmaakbedrijf Coppejans & Zn. De wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog was toen nog in volle gang. In die jaren groeide het bedrijf enorm. Er kwamen grote klanten bij. Sinds 2003 staat de derde generatie aan het roer. Nu zijn er zo’n 50 mensen aan het werk. Naast schoonmaakdiensten biedt CSS glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud en opleveringsschoonmaak.

Rogier Coppejans legt uit waar ze kozen voor het OSB-Keurmerk:
“Duurzaamheid staat al heel lang hoog op ons lijstje. Wij dragen dit vaak uit op het gebied van milieuvriendelijkheid (de zorg voor planet), maar zijn ook altijd zeer bewust bezig om een goede maatschappelijke balans te vinden qua winstoogmerk (profit) en ons grootste bedrijfskapitaal: onze fantastische medewerkers (people). Voor ons zijn zaken als het naleven van de CAO, het voldoen aan fiscale verplichtingen, het zorgen voor werk en veiligheid en het checken van bijvoorbeeld legitimatiebewijzen eerder vanzelfsprekend dan iets waar wij opzettelijk moeite voor doen. Toch is het een eer om het keurmerk te mogen ontvangen. Het bewijst maar weer eens dat wij onze kernwaarden sinds de oprichting in 1954 altijd zijn blijven naleven.”