Vereenvoudigde RI&E Schoonmaak applicatie vanaf vandaag beschikbaar

Nieuws 7 juli 2020

Vereenvoudigde RI&E Schoonmaak applicatie vanaf vandaag beschikbaar

De RI&E applicatie – dé erkende RI&E voor alle schoonmaak- en glazenwassersbedrijven in Nederland – is vereenvoudigd. Het is nu mogelijk om makkelijk een object-RI&E te maken op laptop, tablet of telefoon. De applicatie is vanaf dinsdag 7 juli beschikbaar.

Expert

Verbeteringen

Verschillende bedrijven zijn betrokken geweest bij de aanpassingen. Er is gewerkt aan vereenvoudiging, de toegankelijkheid en gebruikersgemak. Ook is de arbeidshygiënische strategie (AHS) verwerkt in de systematiek voor glas en gevel, waarmee de tool een nieuwe look & feel heeft gekregen.

Inloggen met wachtwoord

Om gebruik te maken van applicatie heb je voortaan een wachtwoord nodig. Je kunt nu al een wachtwoord aanvragen via RIEschoonmaak.nl. Vanwege de veiligheid is het niet meer mogelijk om via een link in het systeem te komen.

Vragen over RI& Schoonmaak?

• Technische vragen: KMO Solutions: 055-538 34 13

• Inhoudelijke vragen en inloggen: RAS 073-620 04 60

Gerelateerd