Terugblik lustrumeditie actieweek Glazenwassers hebben hart voor de zorg

Vereniging 12 januari 2021

Terugblik lustrumeditie actieweek Glazenwassers hebben hart voor de zorg

In het kader van de actieweek ‘Glazenwassers hebben hart voor de zorg’ bezochten 20 glazenwassersbedrijven maar liefst 60 zorglocaties in het land. De bedrijven deden dat eind december 2020. Het was de vijfde editie van de actieweek. In de vorige vier edities bezochten de bedrijven zorginstellingen en organiseerden een groot aantal activiteiten zoals samen een kopje koffie drinken, een feestdiner maken en serveren, samen kerststukjes maken en een dagje uit naar de Beekse Bergen. Vanwege corona was dat dit jaar niet mogelijk en bedachten de bedrijven een mooi alternatief: er werden taarten, gebakjes, pizza’s, banketstaven en chocolade tablets bezorgd voor cliënten en personeel in meer dan 60 zorginstellingen. #GlazenwassersHartZorg

Expert

Schoonmakend Nederland bedankt de deelnemende bedrijven heel hartelijk voor hun inzet en deelname.

 • ACW BV
 • Cleanall
 • CSS Schoonmaakdiensten
 • De Lelie
 • 1Nergiek
 • Fortron
 • Friss Dienstverlening
 • Glazenwasserij van Elten
 • GOM
 • In-Ext glasbewassing
 • Knipscheer Infra-Clean
 • Schoonmaakbedrijf Landman
 • Mako Cleaning Service
 • Novon
 • Rietbroek
 • Rix Dienstverlening
 • Select Clean
 • SBLplus BV
 • Toekomst schoonmaakbedrijven
 • Vlietstra

Gerelateerd