Toolbox promotie Glas & Gevel vak

Vereniging 22 maart 2021

Toolbox promotie Glas & Gevel vak

Glazenwasser of gevelbehandelaar worden? Veel jongeren denken helemaal niet aan die mogelijkheid. Simpelweg omdat ze het vak niet kennen. Ze hebben geen idee wat het werk inhoudt en wat de verdiensten zijn. Laat staan dat ze van opleidingen tot glazenwasser of gevelbehandelaar gehoord hebben.

Om glazenwassers- en gevelbehandelaarsbedrijven te ondersteunen die jongeren op het mbo kennis willen laten maken met het vak, heeft Schoonmakend Nederland speciaal voor leden een toolbox samengesteld. In deze toolbox vind je informatie over hoe je contacten legt met roc's in Nederland, maar ook hoe je een gastles of bedrijfsbezoek voorbereid. Ook is een overzicht van de roc's toegevoegd. En we hebben een basis PowerPoint presentatie gemaakt. 

Experts

Verder lezen? Word lid van Schoonmakend Nederland voor toegang tot dit artikel

  • Direct toegang tot unieke ledeninformatie
  • Makkelijk aanmelden voor Academie, cursussen en ledenbijeenkomsten
Registreren
Is jouw organisatie al lid en heb je al een Mijn Schoonmakend Nederland account? Log dan in

Gerelateerd