Eenvoudig en snel tijd registreren met de Wassteel timer app

Praktijk 18 mei 2021

Eenvoudig en snel tijd registreren met de Wassteel timer app

Over hoe lang je op een dag met de wassteel mag werken, zijn afspraken gemaakt.

Met een wassteel mag je maximaal 4 uur per dag werken tussen de 3,5 en 7 meter. Tussen de 7 en 13,5 meter is dat maximaal 2 uur. Combinatie, zoals 2 uur tot 7 m en 1 uur tussen 7 en 13,5 m is mogelijk. De uren tussen 7 en 13,5 meter tellen dan dubbel.

Bij een controle door Inspectie SZW kan naar een tijdregistratie worden gevraagd. Om glazenwassers hierbij te helpen, heeft Schoonmakend Nederland de wassteel timer app ontwikkeld.

Experts

In deze app registreer je de gewerkte uren per dag. Je selecteert de hoogte waarop je werkt (tussen de 3,5 en 7 meter of tussen 7 en 13,5 meter). Vervolgens start je de timer en zet je deze uit, zodra je klaar bent. Je kunt zo vaak van hoogte wisselen als je wilt. Om je eraan te herinneren dat de timer nog loopt, kun je reminders instellen. Aan het einde van de dag worden de gegevens gewist.

Download de Wassteel timer app in de App Store of Play Store

Geen smartphone? Gebruik dan dit formulier om dagelijks de tijd die je met de wassteel werkt te registeren.

Gerelateerd