Wij zijn op zoek naar mooie, verrassende en inspirerende verhalen!

Praktijk 25 juni 2021

Wij zijn op zoek naar mooie, verrassende en inspirerende verhalen!

Onze sector is de mooiste sector om in te werken. Helaas weet niet iedereen dit en daarom blijven wij op zoek naar mooie, verrassende en inspirerende verhalen. Met jullie verhalen kunnen wij laten zien, hoe mooi onze sector is!

Expert

Verhalen van ondernemers zelf of verhalen van medewerkers zelf. Maak jij op grote hoogte gebouwen schoon? Werk jij in een unieke locatie? Is er ooit iets bijzonders gebeurd tijdens jouw werk? Werk jij met innovatieve schoonmaakmiddelen? Heb jij een bijzondere opdrachtgever? Onze collega Marga van Neerven hoort het graag. Je kunt haar bereiken via marga.van.neerven@schoonmakendnederland.nl of via 06 – 20 51 08 11.

Gerelateerd