Cao-onderhandelingen op 4 oktober van start: cao-kit nu beschikbaar

Vereniging 22 september 2021

Cao-onderhandelingen op 4 oktober van start: cao-kit nu beschikbaar

Maandag 4 oktober 2021 starten de onderhandelingen voor een nieuwe cao voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Schoonmakend Nederland en de vakbonden FNV en CNV gaan dan in overleg over nieuwe arbeidsvoorwaarden.

Expert

We gaan ook dit keer weer uit van constructieve onderhandelingen die resulteren in een cao die recht doet aan beide partijen. Neemt niet weg dat we altijd goed voorbereid dienen te zijn op eventuele acties vanuit de vakbonden. FNV heeft al aangekondigd dat die komen. Speciaal voor leden van Schoonmakend Nederland hebben we een cao-kit gemaakt met daarin een aantal belangrijke protocollen. Voor je eigen bedrijf en om te delen met opdrachtgevers. Graag je aandacht hiervoor. 

Ook hebben we voor jouw gemak een aantal standaard teksten toegevoegd die je kunt gebruiken in het geval collega's gaan actievoeren. Daarnaast hebben we een aantal animaties gemaakt waarmee we een paar mooie pluspunten van de branche framen. Verspreiden/delen ervan via je eigen social mediakanalen wordt gewaardeerd :-). In de loop van de tijd worden er meer animaties aan toegevoegd. 

Heb je het vermoeden van een vakbondsactie aan jouw adres? Informeer ons dan direct. Bel Ilse Vanhijfte, woordvoerder cao: 06 41638828. Wij komen dan zo snel mogelijk in actie. 

Gerelateerd