De schoonmaak cao app is geüpdatet!

Nieuws 8 april 2022

De schoonmaak cao app is geüpdatet!

Hoera! De cao-app voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche is geüpdatet. Alle afspraken over de nieuwe cao 2022-2024 staan erin. Met de handige schoonmaak cao app hebben jij én jouw medewerkers altijd de meest actuele cao bij de hand. De ‘cao schoonmaak app’ is kosteloos te downloaden in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android).

Experts

Zoekfunctie en tools

In tegenstelling tot het papieren boekje, heeft de app een zoekfunctieHiermee vind je snel de informatie waar je naar op zoek bent, zoals bijvoorbeeld loon, contractwisseling of feestdagen. Daarnaast bevat de app een aantal handige tools voor de werkgever en de werknemer. Je kunt bijvoorbeeld uitrekenen wat de eerste en laatste dag is van een zwangerschapsverlof, zien vanaf wanneer een werknemer recht heeft op AOW en de schoolvakanties bekijken.

Nieuw is de vakantiedagen-tool. Daarmee bereken je snel hoeveel vakantiedagen je hebt.

Extra’s voor leden Schoonmakend Nederland

De cao schoonmaak app is voor iedereen beschikbaar en te gebruiken. Speciaal voor leden van Schoonmakend Nederland zijn er extra functionaliteiten toegevoegd die alleen na een inlog te gebruiken zijn. Zo staan er in de teksten links naar meer informatie en uitleg over de toepassing van de cao. Maak met jouw zakelijke e-mailadres een account aan in de app om de ledeninformatie te raadplegen.

Gerelateerd