Robin van der Starre: een nieuw gezicht bij Schoonmakend Nederland Verzekeringen

Vereniging 5 juni 2023

Robin van der Starre: een nieuw gezicht bij Schoonmakend Nederland Verzekeringen

Het adviseursteam van Schoonmakend Nederland Verzekeringen is uitgebreid met de aanstelling van Robin van der Starre. Robin is naast Marcel Advocaat het gezicht van Schoonmakend Nederland Verzekeringen. Met de aanstelling van Robin zorgt Schoonmakend Nederland Verzekeringen voor twee vaste adviseurs, die graag met je in contact komen om de verzekeringsmogelijkheden van jouw onderneming te bespreken.

Expert

Even voorstellen: Robin van der Starre
Het verzekeringswezen is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader is al zijn hele carrière werkzaam in de financiële dienstverlening, waarvan de laatste tien jaar als commercieel directeur. Van jongs af aan ga ik met hem mee naar presentaties, afspraken en bijeenkomsten. Nieuwe mensen leren kennen en iets kunnen betekenen voor anderen is waar ik de meeste energie van krijg. Alles wat je aandacht geeft groeit, dat geldt ook voor zakelijke relaties. Daarom is het essentieel goed in contact te blijven met onze relaties. Alleen zo weten wij wat er speelt bij onze relaties en kunnen wij hier goed op inspelen.

Maatwerk en een persoonlijk advies
Al ruim 8 jaar ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. De laatste twee jaar in de rol van buitendienst adviseur. In deze functie breng ik bij mijn relaties alle mogelijke risico’s in kaart en adviseer ik hoe ze hier het beste mee kunnen omgaan. Uiteindelijk is het aan de relatie of zij een bepaald risico afdekken met een verzekering of het risico voor eigen rekening nemen. Daarnaast informeer ik relaties ook over de (wettelijke) verplichtingen vanuit een verzekeraar of bijvoorbeeld een CAO. Vanuit deze verplichtingen kijken we dan samen naar een oplossing.

Periodiek beheergesprek
Het is voor ons belangrijk om in contact te blijven met onze relaties. Daarom gaan wij eens per jaar of twee jaar bij onze relaties langs om de verzekeringen met hen door te nemen. Op deze manier kunnen wij inspelen op de veranderingen in de markt en interne veranderingen bij onze relaties. Ondernemers zijn voortdurend in beweging en alleen door goed met elkaar in contact te blijven kunnen wij ervoor zorgen dat het verzekeringspakket goed aansluit bij de wensen en behoeften van onze relaties. ‘Echte zekerheid voor iedereen’, dat is waar wij voor staan.

Persoonlijk advies of een kennismakingsgesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Robin van der Starre
010-2884567 of 06–27526925

Gerelateerd