Mooiste reis die ik ooit heb gemaakt

Achtergrond 12 juni 2023

Mooiste reis die ik ooit heb gemaakt

“Ze noemen me weleens een klassieke schoonmaakster. Dat klopt wel, ik zou ook graag gewoon de mattenklopper nog gebruiken, als die er nog zou zijn”, lacht Inge Timmerman (62) van schoonmaakbedrijf Jagerteam uit Diemen.  

Expert

Al ruim tien jaar werkt Inge met heel veel plezier bij Jagerteam, waarvan ruimt zeven jaar bij IT-bedrijf Wortell: “Ze zochten een Amsterdams typetje, iemand die oppakt wat er gedaan moet worden en een praatje of dolletje kan maken. Klikt perfect!”  

“Ik houd van de blije gezichten, ze spreken uit dat ze me waarderen en we kunnen dolletjes met elkaar maken.” 

Zó veel waardering 

Trots vertelt Inge dat ze mee is geweest op een uitje toen Wortell 20 jaar bestond: “Ze vroegen me of ik mee wilde gaan, omdat ze vonden dat ik erbij hoorde. Dit had ik nooit verwacht, de tranen liepen over mijn wangen toen ik het hoorde.”  

“Wortell heeft alles geheim gehouden, tot het moment dat het vliegtuig landde. We zijn vier dagen naar Lapland geweest. Het is de mooiste reis die ik ooit heb gemaakt. Alles was verzorgd, tot aan de warme kleding toe!” 

Dit werk past me goed 

Na haar scheiding had Inge een moeilijke tijd. Ze had de zorg voor haar dochter én moest weer gaan werken om in haar huis te kunnen blijven wonen. Ze was eerst werkzaam in de  thuiszorg en de horeca, tot haar werkgever Jagerteam vroeg of ze ook in schoonmaak geïnteresseerd was. Met succes! 

“Het past me heel goed en ik geniet ervan. Naast Wortell werk ik ook nog als interieurverzorger bij mediabedrijf Blue Circle – ook al zo’n leuk bedrijf. Nee ik denk nog niet aan stoppen. Anders zit ik maar thuis. De contacten met de mensen zijn veel te veel waard!”