Nety Gysbertha (50) barst van de ambitie

Achtergrond 14 juni 2023

Nety Gysbertha (50) barst van de ambitie

Als Nety de ruimte binnenkomt, dan komt er ook écht iemand binnen. Een trotse vrouw met een brede lach in een knalrood pak. De avond voor de fotoshoot heeft ze speciaal haar haren laten invlechten. “Het doet een beetje pijn”, lacht ze, “de eerste dagen zit het nooit lekker.”

Expert

Ze werkt nu bijna een jaar voor werkgever Romaro en barst van de ambitie. “Ik vind mensen begeleiden het allerleukste.” 

Thuis 

Op haar 23ste komt Nety vanuit Curaçao naar Nederland. Haar zus woont hier dan al. Ze gaat in Rotterdam wonen en volgt de studie facilitaire dienstverlening. Nu is ze meewerkend voorvrouw en in de avond leidinggevende.  

“Ik voel me vanaf het begin thuis bij dit bedrijf. Ze geven me ook de kans te groeien. Iedereen is bereid elkaar te helpen en het is heel gezellig onderling.” 

Zelfontwikkeling is belangrijk 

Inmiddels woont een groot deel van Nety’s familie in Nederland. Ze wonen allemaal bij  elkaar in de buurt en zien elkaar regelmatig. “Op Curaçao zijn de mogelijkheden beperkt. Als je daar bijvoorbeeld zwanger raakt, mag je al niet meer naar school! Hier heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.”  

Geslaagde werkdag als de klant tevreden is 

Helen Kester, adviseur P&O van Romaro, omschrijft haar collega als betrokken, altijd bereid om anderen te helpen, prettig voor de algehele werksfeer én als iemand die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.  

De op en top betrokken schoonmaakvakvrouw zelf heeft een geslaagde werkdag als de klant tevreden is. Daarbij vindt ze de combinatie van doen en leidinggeven het allerleukste. En, ambitieus als ze is, hoopt ze binnen een jaar objectleider te zijn. Dat gaat vast lukken!