Op je 25ste leidinggevende van je moeder

Achtergrond 14 juni 2023

Op je 25ste leidinggevende van je moeder

Ze studeerde om dierenartsassistente te worden, maar nu is Michelle Vis apetrots op het feit dat ze op haar 25ste al teamcoach is bij Vebego Cleaning Services.

Expert

“Ik begon met schoonmaak als bijbaan en ik kreeg steeds meer uren aangeboden. Toen mijn werkgever me in 2019 een vast contract aanbood, wist ik het zeker; dit blijf ik doen!” 

En inmiddels ben ik teamcoach van de mobiele ploeg! 

Dat laatste zegt Michelle met een grote lach op haar gezicht. “Ik was wel verbaasd toen ze me vroegen. Ik was één van de jongsten. Ze hadden er vertrouwen in dat ik het zou kunnen. In het begin vond ik het heel spannend, was bang dat de oudere collega’s niet naar me zouden luisteren.” 

“Gelukkig gaat dat allemaal goed. En weet je wat grappig is? Ik ben ook de leidinggevende van mijn moeder. Zij vindt dat helemaal niet erg. Ze heeft me zelfs aangemoedigd de baan te aan te nemen. Dus als er iets niet goed is, dan krijgt ze het gewoon professioneel van mij te horen, haha.” 

We worden gewaardeerd en werk dat we doen wordt gezien 

Ik geef leiding aan 15 mensen en poets zelf ook mee. Eigenlijk vind ik alles aan mijn werk bij appartementencomplexen van de woningstichting leuk. Ik loop het werk van mijn collega’s na, breng bestellingen weg, ben bij de gesprekken met de klant en draai de calamiteitendienst. Ook het contact met de bewoners vind ik leuk en de complimenten die we krijgen.”  

Michelle vertelt dat ze veel van haar teamleider leert. Sommige dingen vindt ze nog lastig. “Ik moet nu nog veel ervaring opdoen. Mijn ambitie is om over een paar jaar door te groeien naar de functie van objectleider 😉.” 

Baan voor je leven 

Wat nu als ze een baan als dierenartsassistente aangeboden krijgt? Daar is Michelle heel duidelijk in: “Nee! Ik heb het enorm naar mijn zin nu. Ik heb verantwoordelijkheid en de kans om te groeien. Bovendien betaalt de schoonmaakbranche beter. Dus ik blijf zitten waar ik zit.”