Inschrijving Schoonmaker van het Jaar verkiezing 2024 is geopend

Nieuws 3 januari 2024

Inschrijving Schoonmaker van het Jaar verkiezing 2024 is geopend

Op dinsdag 18 juni vindt het verkiezingsfeest voor de Schoonmaker van het jaar plaats. Heb jij één of meer uitblinkers in dienst? Pak je kans en meld jouw schoonmakers (maximaal drie per bedrijf) aan voor deze bijzondere verkiezing. Uitgebreide verhalen zijn niet nodig. Je meldt jouw schoonmaker(s) eenvoudig aan door enkele vragen te beantwoorden. Een deskundige jury neemt de beoordeling op zich. Deelname is mogelijk voor alle schoonmakers! Aanmelden kan tot 14 februari 2024.

Schoonmakend Nederland is partner van de verkiezing. 

Experts

Let's shine
Het thema voor de verkiezing Schoonmaker van het Jaar 2024 is Let's shine. Omdat er veel bijzondere mensen, plekken en beroepen zijn. Schoonmaak is er één van. Want schoonmaak is de basis van en voor ons allemaal. Ons welzijn, onze welvaart. Schoonmakers zorgen voor een schone omgeving, dus voor jouw positieve beleving. Waar je ook bent. Dat geeft jouw energie, het laat je stralen.

De jurering 

De 6-koppige onafhankelijke jury beoordeelt schoonmakers op onder meer:

  • Inzet, betrokkenheid en motivatie
  • Ervaring en vaardigheden
  • Vakkennis of vakdiploma
  • Communicatie

De jury beoordeelt ook op de relatie met:

  • Collega’s
  • Cliënten/pandgebruikers
  • Opdrachtgever

Ook wil de jury weten:

  • Wat onderscheidt de kandidaat van andere schoonmakers?
  • Hoe draagt de kandidaat het schoonmaakvak positief uit?

Doe mee met deze bijzondere verkiezing en meld jouw schoonmaker(s) voor 14 februari aan. Dat doe je hier

Gerelateerd