Werk-ID

Krijg inzicht in wat je medewerker kan

Het Werk-ID is het profiel voor de medewerker dat inzicht geeft in werkervaring, persoonlijke eigenschappen, begeleidingsbehoefte & leerwensen.

Het Werk-ID vormt de basis van de route van werk, via ontwikkeling, naar werk. Het geeft ook inzichten wanneer je medewerker zich binnen de eigen organisatie wil ontwikkelen naar ander werk of een andere werkomgeving. Deze handreiking ondersteunt je om samen met de medewerker een persoonlijke ontwikkelroute op te stellen met een actieplan.​

Start met het invullen van het Werk-ID​ 

Vul samen met de medewerker het Werk-ID in. Het Werk-ID is in te vullen op een telefoon, tablet of PC.In de handreiking zijn tips en adviezen opgenomen om de medewerker te begeleiden tijdens het invullen van het Werk-ID en het vormgeven van zijn of haar persoonlijke ontwikkelroute.  

Nieuwe kansen op de arbeidsmarkt 

Wil je je medewerker begeleiden van baan naar baan? Met het Werk-ID kan er een passende nieuwe baan gevonden worden die past bij wat de medewerker al kan en wat de medewerker wil leren.  

Invullen Werk-ID 

Wil je het Werk-ID direct invullen met je  medewerker? Klik hier

Werk-ID ingevuld?​ 

Na het invullen en verzenden, ontvangt de medewerker op het opgegeven e-mailadres direct het eigen Werk-ID in PDF.Via de ‘bedank-pagina’ kun je het Werk-ID ook downloaden. 

Expert

Sylvia de Gunst

Sylvia de Gunst

Programmamanager arbeidszaken & communicatie

sylvia.de.gunst@schoonmakendnederland.nl