Schoonmakend Nederland-ondernemer praat politiek bij over ervaringen

Politiek 6 december 2018

Schoonmakend Nederland-ondernemer praat politiek bij over ervaringen

Hoe gaat een ondernemer in de schoonmaakbranche om met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hoe kijkt hij of zij aan tegen een calamiteitenregeling wanneer het weer het niet toelaat om te werken? 

Expert

Segment AWOG
Over deze twee onderwerpen gaat ondernemer Peter Rietbroek op 13 december 2018 in gesprek met Tweede Kamerleden van de Vaste commissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Dat gebeurt tijdens een ontmoetingsbijeenkomst van de politiek vanuit de overkoepelende ondernemersorganisatie MKB-Nederland. Rietbroek is directeur van het gelijknamige bedrijf in glas- en gevelonderhoud en tevens voorzitter van het segment AWOG en lid van het Algemeen Bestuur van Schoonmakend Nederland.

Ingespannen
Schoonmakend Nederland heeft zich ingespannen voor deelname van Rietbroek aan de bijeenkomst omdat de genoemde onderwerpen bij veel bedrijven in de branche spelen. Het is belangrijk dat ‘de politiek’ uit eerste hand hoort hoe ondernemers tegen dergelijke thema’s aankijken, vindt Schoonmakend Nederland. Naast Rietbroek zullen nog twee ondernemers uit andere sectoren het woord voeren.

Gerelateerd