Werkgevers maken bijzonder moment van overhandiging Cao-boekje

Nieuws 9 september 2019

Werkgevers maken bijzonder moment van overhandiging Cao-boekje

Deze week gaan schoonmaakondernemers op initiatief van Schoonmakend Nederland het nieuwe cao-boekje persoonlijk overhandigen aan schoonmakers. Op deze manier willen de ondernemers het belang van een goede cao uitdragen. In de cao voor de schoonmaakbranche zijn niet alleen afspraken gemaakt over loon, maar ook over scholing, opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden. 1e onderhandelaar van de werkgevers: Albert van der Meulen van GOM overhandigde op maandagochtend 9 september als eerste een exemplaar aan zijn medewerkers, waarna meer bedrijven dat voorbeeld gaan volgen.

Expert

De cao-boekjes die voor de overhandigingen worden gebruikt zijn, voorzien van een extra omslag om de digitale cao app te promoten. In de app staat de hele cao tekst, maar er is ook extra informatie te vinden voor leden van Schoonmakend Nederland en niet leden. De cao app is gratis te downloaden.

Gerelateerd