BP Plus Tankpas voor auto- en bestelwagenparken

Vereniging 9 januari 2020

BP Plus Tankpas voor auto- en bestelwagenparken

Als je voertuigen voortdurend onderweg zijn, is het belangrijk dat ritten zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Met BP zie je continu hoe je wagenpark presteert en beheers je de operationele kosten van je wagenpark met behulp van slimme online tools. Beheer jouw wagenpark eenvoudig en transparant met één gebruiksvriendelijk dashboard en verlaag de total cost of ownership van je voertuigen.

Direct aanvragen

Experts

Toegang tot 1.100 tanklocaties in Nederland

Profiteer van het uitgebreide BP- en ROUTEX-netwerk met meer dan 1.100 locaties in Nederland. Profiteer van de gunstige ligging aan snelwegen en andere hoofdwegen en van de locaties die strategisch gelegen zijn aan de belangrijkste stations.

De voordelen op een rij:

  • Scherpe korting op elke liter brandstof bij BP
  • Toegang tot ruim 1.100 tankstations in Nederland
  • Betaal snel en eenvoudig met de BPme app
  • Slimme veiligheidsopties waar je op kan vertrouwen
  • Neutraliseer je CO2 met BP Target Neutral

Vraag de BP Tankpas aan

Disclaimer:

  1. De genoemde korting is van toepassing op de grootverbruikerslijstprijs. Als de prijs aan de pomp op het moment van tanken lager is dan deze grootverbruikerslijstprijs minus de korting, dan wordt automatisch de pompprijs berekend.
  2. De korting is geldig op diesel, benzine, BP Ultimate en LPG bij alle tankstations van BP in Nederland. De kosten van de BP Plus Tankpas bedragen € 0,75 excl. BTW per tankpas per maand. De BP Tankpas wordt verstrekt na acceptatie van BP na een standaard credit check.

Gerelateerd